kesal

Ai urg kudu ngajaga nm baik salaki, ai salaki aing hese d pk panabutuh, batur mh mitoha ngawinkeun teh nyumbang duit , cik atuh mnh jd minantu, guna saetik, nyumbang tanaga ge sudi, anger kudu ku aing aing k h ankna, , sagalarupa teh indit sorangan, Pan aing teh ker hmil , sagalarupa teh jeung ojeg, teu era mnh ku indung urg, sakitu sagalarupa pangabutuh maneh pnglumpatan k inung urg k kluarga urg, keluarga mnh mh tara aya d saat butuh,

2 Tanggapan

artinya apaan ya bun? saya cari di google transalte gak nemu

Sabar bun,bicarain baik"sama suami nya