Hamil sebelah kanan atau di kiri atau di tengah??

Ada kah yg hamil to dari trisemester 1 tapi posisi janin macam udah di tengah Mksd nya macam janin sudah 6 bulan Padahal ini masih 3bln Ada yang sama tak belom sempat cek ke dokter.... Risau sbb dulu anak pertama di sebelah kiri ini macam lain

2 Tanggapan

namanya bayi masih pindah2 bun. apalagi usia 3 bulan, badannya baby masih kecil, perutnya besar. nanti makin gedhe usia kandungan baby. perutnya makin trasa sempit, gk kemana2 lagi

3y ago

Iya mungkin kan kk Sbb hamil anak pertama aq rasa lain dia usia 1-5 bln aq rasa di sebelah kiri Yg kedua ni dia di tengah mcm sudah usia 6 bln mcm to.... Nak cek dekat klinik blok ad masa sbb tengah kerja

caranya biar tau posisi di kanan / kiri gimana ya bund ?

3y ago

Kalau saya ndak tau ya kk setiap bumil to masing-masing tp kita boleh rasa lah macam di kiri atau kanan to Ad macam keras sbb janin dstu coba kk tengok di youtube bnyk to.... Janin kn di bawah pusat kita To klau dah usia 6 bulan mcm to tp hamil yg ke dua ni aq rasa lain risau pula aq ni