34weeks first baby nervous

Hi ada siapa due bulan 8 ni i due 21/8 now dah rasa takut2 gementar first baby.. doa kan smua nya.. i pun doa kan first time mommy out there and experience mommy pls share pengalaman anda.. thank u.. 💕#advicepls #pregnancy #firstbaby #bantusharing #firstmom #ingintahu

56 Balas

sy 22/8 .. first baby jugak. semoga kita dipermudah urusan bersalin. baby sihat. mommy sihat. inshaAllah

saya anak kedua pun msh rasa nervous walaupun anak pertama prnh lalui..sbb semuanye tak sama symptom

Due date kita sama! Moga mudah semuanya utk kita 💕 Sekarang awak dah habis prepare semua ke?

sy 9.8..ank nom 2 setelah 6 tahun.. terus teringat balik memory dlm labour room 6 thun lps..😅😅

2y ago

Sama anak no 2 lepas 6 tahun, 1/9 due😰

sayaaaa sama tarikh due kita. anak sulung jugak huhu cuakkk 🤣 semoga urusan kita dipermudahkan

Sy 19/8 ni tp kna serah diri 4/8 sbb gdm on medication.. nervous n mcm2 perasaan ada skrg ni.. 😅😅

2y ago

sy due date 17.8 . kena serah diri 3.8 gdm on ubt juga . huk3

Saya pun 1st time. Due 18/8. Semoga dipermudahkan urusan bersalin untuk semua bakal ibu 🌹

Saya 17/8 1st baby , semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua , InsyaAllah

sy 25/1 ni, sangat la nervous. huhu semoga dipermudahkn urusan kita semua. amiin

sy 25/8 baby first, harap urusan bersalin dipermudahkan utk semua bakal ibu2