Sakit pinggang 🥹

37 weeks. Skit pinggang kdg kuat kdg pelan. Duhai, xtau la nk kata sakit sangat ke biasa je. Due 6/9.. tanda2 nk dekat bersalin ke ye.. selain sakit pinggang xde lagi tanda2 lain mcm kluar show ke apa .. Xsabar plk nk jumpa baby. Yg due sama, korang tgh rasa tanda tanda yg mcm mana skrg 😅. Jom share, tringin nk tau #SharePengalaman #firstbaby

11 Balas

Saya mengeras jee 😌 due 8/9 risau takut kena czer lagi je 🥲.