ASI

мalaм вυnda ... ad nggaĸ вυn yg pυnya мaѕalaн ѕaмa aѕι.. aѕι ĸυ prтмa вaвy laнιr ĸlυar тp dιĸιт nggaĸ вnyĸ gтυ тp laмa ĸelaмaan мalaн нιlang dan ѕeĸarang ѕмa ѕĸlι nggaĸ ĸlυar.. dan aĸнιrnya вaвy ѕaya ĸaѕιн ѕυғor . . gмn ya caranya вιar payυdara ĸenceng lagι.. ѕoalnya ѕтlн nggĸ ĸlυar aѕι payυdara jd ĸendor..

2 Tanggapan

Coba diurut bun terus jangan sampe berenti kasih ke babynya biar kepancing terus

lakukan perawatan payudara bund, ke terapis yg bersertifikat