Salam haii... sekarang 22 minggu hamil. Nak tanya, kalau spotting tu normal ke?

Spotting 22 minggu

5 Balas

hi spotting bnyk ke sis? kdg dsebbkn uri,bersama suami,kncing kotor ,keputihan ..apa2 pun g hospitl inshallah xde apa2 mgkin geseran

6mo ago

hai..dah jumpa doc tadi...doc kata uri ada kt bawah..salah satu punca ada spotting, kepala baby pula kt atas..jadi pressure tu boleh sebabkan ada darah...laluan pun tertutup, tak terbuka...doc bagi ubat kuatkan rahim dan suruh pantau...sekiranya jd major bleeding terus ke emergency.

Tak. Pergi klinik atau hospital

okey..thank U ya..

terus ke hosp sis

6mo ago

terima kasih semua yg respon..td da g klinik, uri ada di bawah, kepala baby pula di atas, doc kata itu antara punca ada [email protected] tu boleh sebabkan kua darah. Alhamdulillah laluan tertutup, tak terbuka...doc bg ubat kuatkan rahim...tp doc pesan utk pantau n kalau boleh ambil gambar darah yg kluar utk rujukan doc..kalau major bleeding terus ke emergency...semoga dapat membantu.

Tak normal