Induce???

Skit x induce???

2 Balas

Sakit tu bergantung dgn tahap ketahanan badan masing2. Ada yg rasa sakit ada yg x. Apa pun belajar teknik pernafasan yg betul.

5y ago

Betul2.. cm sye, ank sulung ya Allah xsggup rsa nk flashback je sbelum pregnant.. 🤣🤣 tp no 2, lpas tuh no 3, sye dah bole handle rsa sakit tuh.. 2 hari sye tahan, dah bole thu sakit makin kuat n rsa nk teran bru kejut suami ajk g hospital.. 😅😅😁

Mmg sakit tapi sementara. Dipanggil paksa bersalin n merangsang bukaan. Lebih baik induce dari Czer.