kontraksi melahirkan

Siang bun .. saya hamil anak pertama .. usia kandungan saya skrg 40 minggu kurng 2 hari .. Saya mau tanya dong bun yg pernah melahirkan ,, tanda" persalinan kluar ny keputihan disertai plek" itu pasti akan ada pada saat pembukaan persalinan atau tidak semua mengalami hal itu ?.. ??

1 Tanggapan

Iya bun klo udah ada bukaan keluar lendir makin byk bukaan mkin byk lndir campur darah.. Perut klo dipegang keras waktu kontraksi..

5y ago

Iya bun... Makin lama makin sering kontraksi palsunya..