Ibu-ibu luang berapa lama untuk buat senaman ringkas di rumah?
Voice your Opinion
5 minit
10-15 minit
30 minit
Tiada masa untuk bersenam

4253 respon

21 Balas

semasa mengandung - berkebun, berjalan 15 minit. dalam pantang - berjalan keliling dan senaman ringan rumah 15 minit. dah start kerja - berlari 30 minit hingga 1 jam baru ambil anak di rumah pengasuh.

10 ke 40 minit. Sejak kena nt karang tu, vaksin dan baru tahu mengandung bersenam 20 minit turun ke 10 minit je. Hehe. Insya Allah, akan tingkatkan lg masa senaman dgn selamat

Hari2 buat senaman kemas rumah tak henti2.. Kira excersice juga laa tu.. Hahaha.. Masak lg.. Lebih daripada org buat excersice kat gym lg..

Balik rumah ajee xde rehat..masak utk anak kecik anak besar bapak besar..basuh baju sidai baju,iron baju..penat ooooo 😅

Jaga anak pun dah mcm bersenam. Ape taknye, nk berkepit je. Nk sidai kain pun sebelah tgn pegang baby.

10Minit mcm tu.. tu pun kdng2 je bila dtng rajin.. kalau malas menyerang jngn ckp😂 #TAPxTanamera

Kmas rumah.. Basuh toilet.. Jemur kain da kira senaman jugak..

bukan takde masa bersenam, tapi lebih kepada malas hahaha

Stay active je, turun naik tangga dan buat kerja2 rumah

Tak sempt buat apa pun baby asyik menelgepit je