Lagi hamil apakah boleh memakai minyak kayu putih tidak bun??

Sedang hamil bolehkah memakai minyak kayu putih bun dibagian leher atau kepala?

33 Tanggapan

Dulu ga suka minyak kayu putih bun, sekarang jadi teman. Apalagi kalo kembung..hehe

Diperut jg boleh bun,yg gakboleh minyak angin dewasa sama balsem hehehe kata bidanku gtu

5y ago

Iyabun krn pns selain mnyk kayu putih

Boleh bun , buat ilangin rasa mual atau pusing . Di hirup juga boleh

boleh koq bu gppa aku malah gak lepas minyak telon waktu hamil

5y ago

masama semoga membantu

Boleh.. aku kalo pusing ya pake minyak kayu putih

boleh asal bukan minyak tanah hehehe becanda bun

Boleh...tp aku lbh suka pake minyak telon wkwk

Boleh bun sy tiap hari pake mnyak kayu putih

Boleh bund aku juga suka ko hehe

Aman kok bund saya jga pake