Hai mummy ade ke yang macam sye lepas bersalin rambut gugur , kalau sikat mesti rambut gugur byk

Rambut gugur

9 Balas

Saya tengah mengalaminya mommy 🥹🥹 Saya ada baca yang kena ambik susu (or calcium) atleast 2 gelas sehari and now saya tengah try. Hope oklah rambut ni. Orang kata normal je 🥹🥹 Tapi tulah, penat nak vacuum rumah je

geng anak 4bulan rambut gugur 😂 si anak air liur berjejeh sampai leher si mak rmbut dah nak botak penuh lantai 1rumah 😂 bilik tkyh ckp la terpaling bersepah rmbut ..

Ada saya. Time tu masih rambut pnjng lepas bersalin da tu gunting rambut jdi pendek ngat kn gugur berkurang tapi sama juga. Rasa mcm terlalu nipis da rambut d kepala.

sedang mengalami juga rambut gugur + kulit kepala gatal sangat2 tp xde kelemumur. tak tau nak buat mcm mana gatal ni dr baby new born skrg nk masuk 4m dah.

mostly ibu2 slo bersalin akan mgalami keguguran rambut. potong pendek rambut, ambil supplemnt n pencuci rambut yg sesuai ye

Tgh mengalami skrg..anak msuk 4 bulan bnyak betol rmbut gugur..sy ikhtiar pakai hair tonic

Sama..byk gugur smpai.ada sesetengah tmpat dh nmpk kulit kpla🥴

sama la macam saya 🥴 anak dah 4 bulan. Rambut dah nipis

Sama 🫠