Anda dan keluarga memakai topeng muka dan sanitiser tangan pada hari raya?
Voice your Opinion
Ya, keselamatan diutamakan
Tidak

3891 respon

15 Balas

raya tahun 2020 langsung tak pergi beraya raya tahun 2021 berpantang di rumah pulak raya tahun 2022 inshaAllah panjang umur dpt la beraya

Kita jaga kita Kita jaga anak kita Kita jaga keluarga kita #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Tidak..sbb kami sahaja anak beranak yang ada di rumah..orang lain not allowed

untuk keselamatan keluarga safety first d musim penyakit berjangkit

tidak..x pegi mana2..duk rumah je

Tidak jika di rumah saja

tapi sekarang tak dah..

takpegi beraya pun🤣

Ya...ketika diluar

No. Sbb d rumah je