Saya preg 7 weeks, lagi 1 weeks nak scan heartbeat. Tp hari2 risau ttg miscarriage & perkembangan

PCOS & TTC

7 Balas

sama sya 7w.. 1st scan doc kata kantung masih kecik.. tak mcm 7w.. minggu dpn scan balik.. fibroid..cyst.. ttc 4tahun..

1d ago

so sis pregnant x? upt 2 line ke?

Saya nak tanya normal ke kalau scan tapi dh tk ikut period 1st day kiraan dia. Cth kita dah 7w tapi bila scan 4w?

6h ago

Sama mcm sy tarikh period 7w, dr scan 5w. Tp sy v clinic lain dr lain scan okay je 7w. Kdg2 mesin scan ada yg dh lama n kdg2 dorg susah nk ukur tpat sbb baby kecil lagi.

sy bru 4weeks . risauuuu slgi tak scan . dgn alahan kejap ada kjp tkde . lagi laa risau .

awak kena jaga mindset awak. Jangan overthinking. Doa and think positive okay

sama sis, saya pun hari ni masuk 7 weeks. next week nak scan. semoga baik baik je 💕

selagi xde bleeding jangan fikir yg bukan2

sama saya masih keluar spotting coklat