Hii mommy²..nak tanya ada tak mommy² kat sini yang makan durian dalam pantang?share sikit..tq😊

Pantang vs durian

1 Balas

Saya pernah makan durian dalam pantang Kena time tu bersalin musim durian Pokok belakang rumah pulak berbuah banyak Mula2 tu was2 jugak Kebetulan masa tu g klinik jumpa doctor so saya tanya doctor kata boleh makan tapi limit la Doctor kata durian ni bagus sebab dia salah Satu milk booster Saya ni pulak hantu durian Hari2 makan tapi limit sehari 2 3 ulas jaa Sebab fully direct bf anak Selalunya saya makan lepas nyusu anak