Anda bersalin normal atau caesar?
Voice your Opinion
Normal
Caesar
Belum tahu

6611 respon

56 Balas

Alhamdulillah. Merasa kedua² cara deliver. 1st baby - Emergency ceaser 2nd till 6th baby - normal ( all boys) 💪🏼💪🏼💪🏼

first (NORMAL) 3.10KG second (NORMAL) 3.03KG third (NORMAL) 3.60KG NOW PREGNANT 21W

1st = normal 2nd = vacum 3rd = caezer 4th = akan caezer sebab saya rendah 143cm

first emergency czer skrg pregnant 34 week kemungkinan czer sbb jarak dekat

First-emergency czer,fetal distress Second- elective czer,CPD diagnose,

Dua anak normal, yg ke 3 tgu Masa nk brsalin. Skg mgu ke 36 - 4 Hari .

Anak pertama dan kedua normal.. harap yang third ni pun normal🤗

ank first ceaser..ank 2nd due bln dpn..taktau normal @ ceaser..

Dua2 pernah... Cuba utk normal... Tp operation pun xde mslh...

Yg first emgncy czer. .yg kdua mudah2han norml. .🤗