Tnya pendapat

Nmpk samar2 atau tkde? Confius ?

Tnya pendapat
11 Balas

sy pnh mcm ni ,then sy bli clearblue digital ,result dia mmg pregnant 1-2weeks mse tu 😊 ,tp klu boleh tggu lgi sminggu ,sy nmpk mcm ade 1 line lgi tp kabur sgt

5y ago

aah ,nmpk samar 😊,tggu lgi sminggu nnti check lgi ya ,insyaallah ade rezeki sis

Ada tuu tggu lg 5hr insyaAllah terang smga ibu dan bby sentiasa dilindungi Allah sehingga selamat melahirkan nnti aamiin

5y ago

Tq sis ♥️

ada...tapi masih samar.. inshaa Allah ada rezeki ni... nnt cek lagi.

5y ago

Tq sis ♥️😘

Samar2.. Tggu lagi seminggu sis check balik upt nye

5y ago

Tq sis 😘

nampak tp samar sgt.. nnt repeat test lg

Nnti try lg guna upt brand lain pulak...

X nmpk. Better gune clearblue

Nnti test lg, takut evapline

5y ago

Tq sis ♥️♥️

Ada tu. Nnt check blk..

5y ago

Tq sis

Xnmpk pulk