nakktnya😢😢😢😢

nak tnya saat hamil normal ka keluar darah,

4 Balas

kalau nak dekat due tu normal kot sbb baby da kat jalan, tapi kalau awal awal ade spotting better pergi hospital terus jangan pergi klinik swasta. saya bab bab pregnancy ni saya takkan amik mudah

1mo ago

boleh pergi je

Keluar darah mcm period ke? Tak normal. Awk pergi je hospital terus. Sy 6 weeks pendarahan juga. Takpe tak buka buku pink lagi.

1mo ago

ada scan nampak kantung je..

tak normal, pergi emergency hospital terus. saya pun ada keluar discharge dark brown mcm awal2 atau hujung2 period tu.

darah mcm mana tu? spotting ke

1mo ago

sprti period?