assalammualaikum...nk tnya klau pregy mnum air gas kadang2 bleh ke....

Nak tau pendapat

8 Balas

Saya tak pernah minum air bergas lagi. Ada orang pesan kalau nak probability bersalin natural, elakkan ais krim, air sejuk dan air bergas. Kalau mengidam, ganti la dengan air jus. Lebih sihat.

5y ago

air berais boleh elok jew...Sma je jdi Suhu bdn bila kte mnum ais nie..Heheh

Setakat mlepas rasa teringin tu blh la. Sy pn pnh juga teringin sgt. Mnum seteguk je dahh..cukup mrasa je sbb risau jg efek dgn baby

saya minum tapi sikit ja nak bg lepas rasa teringin. tu pun baru 2 kali. sebab takut, dia tu tajam, tinggi gula and bergas.

Boleh dear. Tapi sikit je tau. Kalau boleh seteguk saja. Tak perlu minum smpai segelas. ☺

Terima kasih...sebab sya kadang mnum air gas...tp tk bnyak...bru 14 weeks

Sya bru 10 weeks tpi wktu raya minum jga😅😅 ble lh yg penting xbnyk

Saya minum dlm kuantiti yg sedikit utk mlepaskan rasa

Kalau bleh elakkan