Adakah anda mudah tertidur sekarang kerana anda hamil?

Jika tidak, apakah yang anda lakukan untuk membantu anda tertidur? Kongsi dalam komen di bawah!
Voice your Opinion
Ya, mudah untuk saya tertidur.
Tidak, sukar untuk saya tidur.

1513 respon

10 Balas

Waktu siang senang betul tertido. Tp bila malam jd susah nak tido sakit blkg badan mcm mencucuk2. Hopefully nak masuk 2nd trimester ni ok skit. Senang nk tido.

mudah sngt tertido. ialah sbb bekerjakn. penat hri2 berlumba kt atas jln nk blk cpt. nk masak cpt. semoga allah lindungi sya atas jln🤲🤲🤲

Semasa first trimester sangat letih nak tido je keje. Bila da second trimester normal sama macam sebelom pregnent. Tengahari mesti tidur

Rasa mengantuk tapi susah tidur. Kalau tidur pun mesti kerap terjaga. Xtaula kenapa.

Mudah untuk tidur, tapi bila dah terbangun tengah malam, susah nak tidur

siang kuat mengantuk, tp mlm susah nak tido

Siang ya tertidur, malam sukar tidur

Sekarang saya tak hamil

Ya mudah tertidur..

ya