Anda cepat letih dan mengah sepanjang kehamilan?

Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

1340 respon

27 Balas

betul sgt tu saya first pregnant haih rasa mcm nak nngis kita selalu aktif sekarang buat kerja lebih sikit kaki tu mcm nk pecah dah rasa 😂 padahal baru 8week 😩 nak tahan sampai 9 month tak tahu lah 😂 risau nanti jadi belon je sbb asik nak baring je 😂😂

6mo ago

ye tau kak org ckp rehat lah jgn buat kerja sgt rasa dh lebih rehat dh ni .. ahha sampaikan nk lipat kain pon malas sgt ya allah 😩😭😭

berdiri mengah, duduk lama mengah, lepas makan mengah, jalan sikit mengah, kadang nak bercakap pun rasa mengah😫😅 rasa nak baring je setiap masa. #37weeks

6mo ago

kan..sy ni konon nk cuti tgh bln 12 dh gini skrg mmg awal bln 12 dh start cuti pnjg🤣

my pregnancy is just 19weeks.. so buat kerja rumah.. driving jln2 beli brg tida juga penat.... cuma kaki ja rasa sakit tak tahan berdiri lama 🥴

Sume xkena.. Bt keje sikit letih... Baring pon lnguh, duduk lme pon lenguh.. 😆😆😆... Itulah dlema mak2 mngndung..

Baru 10 minggu pun dah rasa mengah lain macam 😂 dah tak aktif macam sebelum ni 😭

12 minggu. Dia punya mengah tu sampai athma datang tetiba setelah bertahun2 tak kena.

Ya sangat2 sebab ni first baby dan faktor kerja saya juruteknik kot

duduk lama sakit punggung..baring lama sakit tengkuk..serba salah..

ya,mungkin simptom dan faktor umur 😅

mengah xboleh nak bagitau kalu bergerak kesna kemari 😅