kerap mimpi bersalin

kerap mimpi bersalin . ya allah risaunya . first baby due 8/5/2023 .

8 Balas

samaa.. sy mgkin bersalin pertengahan bulan 5 sbb 38w da kne serah diri.. skrg 35w.. da nk akhir2 trim nie kerap plak mimpi bersalin.. sy xnk pk bkn2.. mgkin sbb trlalu excited kot smpai termimpi2 😁 smoga dipermudahkn urusan kita ibu2 yg bkal bersalin x lama lg ye.. 🥰🤲

due kita samaa betul baru semalam sy mimpi sy bersalin dalam masa sama tetiba pagi perut mcm krem sampai dlm. mimpi tu rasa ni mimpi ke bebtul aku nk beranak hahahah

eh samaaa. lately ni kerap mimpi baby dh keluar. ada skali tu mimpi kena cucuk jarum kt tangan tu utk masuk ubat. eh seram plk rasa, tp tak sabar nk jumpa baby

saya due 8/5 dan alhamdulillah selamat bersalin 1/5 jam 3.40 pg … 3jam non stop contraction dgn bukaan 8cm.. inshaallah awak boleh jangan risau

Doa yang baik baik. Kadang kita terlalu fikir tu yang boleh terbawa sampai ke mimpi.

ya sis.sya punya due date antara 6,7/5/2023 minggu ni dah 3 kali mimpi bersalin

wehh sama,, 🥲 sy mimpiiii bleeding&pecah air ketuban, 🥲🥲 due 17/5

1y ago

saya ni punnnn kene activee sikit, sbb doc cakap baby mmg dah kat bawah dahhh, tggu jalan bukak je 🫠🫠🫠

Sama.. lagi lagi da dapat tarikh. Tiap malam Mimpi nak bersalin. 😅