Anda pernah tak alami kandungan luar rahim?
Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

7363 respon

29 Balas

pernah thn 2019. putus harapan bila dokter kata kena bt ivf sbb tiub sblh kanan tersumbat. tiub sblh kiri kena buang sbb ngdg luar rhim. tup2 taun ni 2020 ngdg. p jmp dkter pakar dia kata keputusan HSG tu dibaca terbalik, yg sebetulnya tiub kiri yg tersumbat..😂😂. setahun sy hbskan ms dgn murung 🤦‍♀️🤦‍♀️waktu tu dh blh terima takdir tp dlm ms yg sm tak redha. 😅

3y ago

pernah tahun 2018 pecah tu sebala kiri

pernah kena bulan 9 tahun 2022..tiub sebelah kanan terpaksa dibuang..skrg lewat dtg bulan dh 4 hari ..berharap akan pregnant lagi Dan bkn hamil luar Rahim lagi..

pernah...dktr buang tiub belah kiri..jd hnya 1 kilang telur yg brfungsi iaitu belah kanan, 1 lg kilang ade tp dh x mngeluarkn produk...tu la yg dktor ckp😁

prnah tahun 2021 bln 12 buang tiup sebelah kiri..sebelah kanan tiup ade ag satu..tpi bln ni blm dtg period ag dh lewat period 22hri dh..last 31.2022

3y ago

#last period 31.1.2022..hormon ke..sy prengant ag ..sb sy tkt

Pernah .. 😭 tiub sebelah kiri dh leaking and kena buang bulan 11/2019 .. now pregnant again dh 3 bulan .. 🥰

pernah tahun 2020, dan operation buang tiup follopian sebelah kanan..doakan utk sy ada rezeki lg lepaa ni

3y ago

sama sis Sya masa 2018 tu buang sebala kanan amiin iya allah semoga Allah permudahkan urusan sis cepat dpt rezeki lagii iyaa

saya pun pernah masa 2019 dh bleeding dan kena buang sebelah,sekarang tengah mengandung pula

bln 4 tahun 2019, buang tiup kiri. bln 4 tahun 2020, lahirkan anak lelaki. 🤗

3y ago

sama la sis Sya pulak 2018 pulak 2020 lahir kan anak perempuan ❤️❤️ AllahuAkbar

pernah ...semoga kali ni ada laa rezeki saya aminnn

Pernah... Tahun 2018.. Kandungan pecah dalam tiub sebelah kiri..

3y ago

tak jugak sebab yang nenentukan jantina bayi bergantung sperma suami..