bedong

izin tanya moms bayi baru lahir bedongnya dalam sehari apa dibedong terus atau gimana ya moms? karena baru jadi mama jadi sedetail apa harus tau. mohon dijawab moms.

2 Tanggapan

Bedong itu fungsinya menghangatkan moms. Ada baiknya siih bayi baru lahir dibedong, karena di rumah sakit pasti dibedong.. Cuma karena kemarin anakku masuk ke nicu, malah gag dibedong kan di inku. Sampe rumah,dibedong bentar berantakan lagi, bedong lagi berantakan lagi, sampe akhirnya aq gag bedong lagi.. Hehehe.. Jadi umur bedong kurleb 2 mingguan bayiku. 😊

Boleh cuma seminggu abs itu lepas bun

5y ago

Boleh sesekali lepas bun,