Lewat period 13hri.rsa senggugut hingga ke faraj tapi tak period. Sakit pyudra, ad yg alami?

15 Balas

sama mcm saya. minggu lepas jadi. lewat period 4hari. tapi sebelum tu, ada rasa cramp perut mcm senggugut. period xde pon. 21may sakit perut. mlm 22may, rasa ada air meleleh keluar. ingat period tapi tak. 26may check upt. double lines. 27may check ngn klinik, Doc ckp dh pregnant 3minggu 😂. tkjut laki bini.. first baby first experience 🥰❤️

sy 🙋🏽‍♀️ sekali cek double line.. pekat 😊 skrg bru 6w.. kadang rasa cramp perut too tak boleh bwk bincang.. tp sakit too tak dtg selalu.. dtg sekali too manja2 jee 😊

sama mcm sy .. lepas tuu husband suruh cek upt terus naik 2 line 😁 memula pelik, knp tnda period ada tp tak period, masa tu mmg tak bharap langsung utk pregnant sbb takut kecewa

Try cek upt , saya mcm ni juga lewat period 2 mnggu . Lepastu sakit tek , sakit sngat2 . Lpas 2/3 hri saya cek upt naik 2 line . Awak cuba cek

syee pernah gini . area payudara memang akan sakit dan sensitif sgt2 , sengugut dia akan cramp perut . bila test upt positif

mungkin anda stress..jangan putus asa dan teruskan berdoa... jangan stress and jaga pemakanan anda...

Sy hri tu pun mcm ni tp bru lwt priod 2hri , cek utp pun blm naik 2line , tp lps 1minggu cek blik dh 2line

12mo ago

tahniah puan

Dah check UPT? Simptom period dan pregnant hampir sama. Apa yang awak rasa tu simptom period saya.

simptom sama mcm sy. mula2 lewat dtg bulan mesti cramp, pstu sakit puting, 2 anak dah dua2 cmtu.

kdg2 simptom nk period & awal pregnant lebih kurg sme.. better check upt..