Hi.. sapa pantang musim raya? Kita boleh makan biskut raya x?

1 Balas

Haha. Saya makan biskut yg saya suka. Mazola dan biskut berasaskan kacang tanah. Sekali hadap seketul je. Hihi. Syukur tiada apa2 alahan. Memang saya tiada alahan kacang. Saya fikir kacang tu sumber protein, jadi elok untuk pemulihan slps bersalin. Saya elakkan tinggi gula, sebab kita dlm pemulihan luka bersalin. Luka terdedah dgn bakteria. Gula pula menggalakkan pembiakan bakteria. Jadi saya tak makan biskut raya suka hati sbb biskut raya kan kebanyakannya memang tinggi kandungan gula. Hati2

2y ago

, 🌻