Check sendiri negative jer,pergi check kt klinik tiba2 positive,ada mommy pernah macam ni tak?

7 Balas

most probably memang pregnant sis. UPT kat klinik selalunya trusted tak tahu lah kalau ada klinik yg pakai brand bukan2 😅 maybe sis dapat false negative sebab awal lagi tu, maybe urine sis diluted ke time sis test tu. lepas few days nanti cuba sis test semula tau. lepas expected period ke kalau tak datang period tu nanti kan

Kdg2 upt awk tu salah.. sb jnis ni kdg2 mmg suka naik double line samar.. or awak prgnant tp time awk g klinik test tu awk da minum byk sgt smpai result x detect.. so awk tggu lg sminggu klu xperiod jgk try beli dipntell or cb… yg tu lebih pasti result dia

takut UPT tu false -ve / +ve .. awk ada delay period ke? cuba guna dipntell atau CB. lebih tepat result dia.

7mo ago

Tvs dgn scan awak gi Klinik swasta ke

buat tvs tu doktor tak ckp ke rahim menebal ke apa ke

Sis dah berapa lama dely period?

7mo ago

Period tak regular

tahniah awk

7mo ago

simptom tu sesengah je

tahniah

7mo ago

Saya pun xpasti saya pregnant ke tak,sebab saya buat upt sendiri negative jer..