Blh x share pengalaman ibu² yg pnh keguguran Dan hamil 3 bln atau 4 bln selepas tempoh pemulihan ?

1 Balas

Darah banyak kuar mula ² , boleh kata kan penuh pad kita lps uhh ketulan darah akan bnyk kuar .. berketul ² .. smpai dlm msa 7 hari mcm toe perut rasa segugut tapi lagi terok dari segugut sakit dia .. 1jam jugak sya duduk dkt tandas , melawan rasa sakit toe .. penat menagis smua dlm bilik air , bru larh dia kuar kantung .. lepas dh kuar smua perut pown dh ✘ ada rasa sakit .. tapi bila nmpk ketulan darah nak kuar , jgn tarik , biar dia kuar sendiri ..