bedong bayi

Halo bun adakah yg bayinya di bedong tapi gerak terus ahkirnya lepas lepas terus bedong nya? Solusinya gmn ya

25 Tanggapan

itu sih wajar Bun, bedongnya waktu habis mandi aja, dan jangan lama2, jadi GK masalah sih

Anakku... cuma seminggu di bedong 😂 Yoh menurut dokter, bedong itu tdk di haruskan

Anakku di bedong cuma seminggu, liat dia susah gerak klo di bedong kasian 😁

Ga usah di bedong gpp bun, tp usahakan niat si baby ga kedinginan

Gpp bu, tujuan bedong yg sebenernya hanya untuk menghangatkan bayi

Numpang tanya bund, kalo bedong instan itu rekomend gak ya untuk di pake

4y ago

Bedong fungsinya cuma penghangat ,mau pke apa aja bisa agar dia hangat seperti dlm perut ibuny

Anak aku jg begitu.. Akhirnya cm bbrp hari aja doang di bedong.

Baby ku di bedong kalo udh mandi aja biar bobonya tibra ehehe

Solusinya ya diiket lagi, masa iya diiket pake tali rafia..

Gapapa sih bun, anak ku ga di bedong dri umur seminggu hehe