Boleh HB kah di TM 1?

Bundaa serius deh mau tanya ini boleh kah hb pas masih 7week? Ada dokter yang bilang boleh ada yang bilang ngga boleh.. Ngga ada flek sih tapi setiap hb rasanya pinggang makin pegal dan badan makin lemas.. #bantusharing #advicepls

3 Tanggapan

Selagi kandungannya aman gak lemah sih boleh aja asal jgn terlalu extrem bun

aku masih suka hb walau masih 6week. gak sering sih, cuma seminggu 2 kali

Boleh asal pelan2 bun kl kepingin bgt jgn keluar didalam yaa

1y ago

Buat kontraksi bun itu jdnya yg biasanya buat keguguran