Kaki bengkak

Bund kalo lagi hamil tua kaki tambah bengkak gini normal kan ya ? Bakal balik lagi kayak semula ga sih ?

Kaki bengkak
1 Tanggapan

kalau bengkak di tm3 itu cara mengatasinya letakan kaki diatas bantal lebih tinggi dri pda kepala... insyaallah kempes.. jangan makan asin2 sama berdiri, jalan, duduk terllu lama bu.. oz saya juga gitu diusia hamil tua disuruh bidanny gitu alhamdulillah kempes sampe sekarang gk bengkak...

4y ago

kalau wajar enggaknya saya kurang tau.. kt bidannya aku mah gk wajar...