Makanan

Bun, mohon sharingnya kalau ibu hamil bolehkah makan pepes ikan???

15 Tanggapan

Ikan bagus kok...bumil ngga ada pantangan kecuali kerang, sama pastiin makanannya matang jgn makanan mentah ya Smg sehat terus n lancar smp persalinan ya...

Sebenernya ibu hamil itu gak ada pantangan kok Bun klo kata dokter apa aja boleh makan yang penting jangan berlebihan

Boleh makan apa jha kecuali nanas dan pedes jgn terlalu banyak bun

Boleh bunda. Pastikan benar2 matang ikannya

boleh bun asal benar2 matang ikan nya

Duh enak tuh pepes ikan 🤤

kmren saya mkn ppes ikan mas

barusan sy makan pepes wkwk

emng siapa yg nga mbolehin

Sok mangga bunda boleh