tanya bun...

bun boleh mnta info, pendpat, saran ato apa gtu... sya hamil 20w2d...tp blm trlalu mersakn kedut2 kenceng...apalgi gerak ato nendang..apa wjar ya bun..ini kehamilan pertma sya..mhon d maklum.. kdang se ska ada tp pelan dn kdang jga jrang bnget seharian apa sya yg kurang ngeuh ya.. sya jdi kwatir bunda... mhon doa nya bunda...mksih ?

1 Tanggapan

Mungkin bergerak, cuma bundanya tidak terlalu peka sama pergerakannya.