coklat

Bun,benar y klw bumil gk boleh mkn coklat n ????

18 Tanggapan

Boleh . Asal jgn terlalu banyak aja bund soalnya wktu itu saya prnh tanya k dr kalo terlalu byk tkt ny pusing

Boleh kok bun, asal jgn kbanyakan. Sy wkt mual muntah d sarankn mkn coklat buat ngurangin mualnya

Barusan saya makan bun,malah smnjak hamil saya jadi suka yg manis2 apalagi coklat dan minumannya

selama tdk berlebihan boleh kok bunda. karena cokelat mengandung kafein. jd jgn banyak2 ya

Klo kata dokterku, ibu hamil boleh mkn apa ja selama itu matang, bergizi, bersih..

Boleh kok, aku sering makan coklat malah semenjak hamil

Boleh bun,saya suka bgt makan coklat

Setau aq gk boleh trlalu bnyk bun

Boleh bun asal jangan berlebihan

Boleh bun. Cuman jgn brlebihan