hi mom sy last period 10hb n 20hb klua spotting sy test -ve

atau masih awal ?

5 Balas

Takpe . Awak keep monitor badan awak . Ada senak2 ke, breast sakit ke, tahap hidung awak semakin sensitive ke, atau paling ketara mual atau kerap kencing ke, then awak check balik . Jaga diri jangan telan sebarang ubat. Avoid air gas. Jangan angkat benda berat2. Saya pernah macam awak sampai 8 kali buat test masih -ve. Dan ada sehari je spotting darah. Tapi tanda2 banyak jadi dekat saya and naluri saya mengatakan saya pregnant. Maklum la saya period irregular. Susah sikit nak kira2 ni But Alhamdulillah End up mmg saya pregnant. Upt kali ke 9 +ve. Buat scan siap nampak kantung baby dah 6 weeks. Yang doa yang baik2 untuk awak . 🩷 Jangan stress2 okay

5mo ago

Tq sis tolong sy😘

spotting tak semestinya sebab pregnancy sis. actually pregnancy yg sihat tak sepatutnya ada spotting. kalau sis suspect pregnant, tunggu lepas delay period nanti patut boleh test dah kalau sis selalunya regular.

5mo ago

Ouh okay tq sis😊

awak baru kahwin ke? period jenis teratur tak

5mo ago

Haa belom sy tngu period next month pulak delay ke tak

Spotting berapa hari?

maybe masalah hormon

5mo ago

sy try test lain naik dua line tapi samar ii sis