Keputihan

Assalamualaikum, bunda ada yang keputihan selama pasca melahirkan sampai 2 bulan lamanya? Keputihannya kental agak ke kuning"n gitu, untuk solat sah atau masih kotor ya bun? Makasih bund, ass wr wb..

2 Tanggapan

kalau sy sih mom. keputihan meskipun kuning atau coklat uda solat tapi ga perlu mandi dulu tiap solat. jadi pakai pantyliner dan diganti pas mausolat jaga2 kalau keluar pas solat.

Hi bund, keputihan kuningnya sudah hilang kah? Kalau sudah berapa lama dari melahirkan yaa?