Hamil.

assalamualaikum... bunda². q mau tanya nih,boleh gk sih makan jengkol di usia kandungan 10minggu.

15 Tanggapan

wa'alaikumsalam, boleh bun asal tidak berlebihan. Makannya jangan lebih dari 3 biji ya bun, kasihan debay nya 😊

jangan berlebihan ya bun, ada yg kuat ada yg tidak, semoga ibu dan bayi nya sehat ya

Mam apa aja boleh bunnnn asal sewajarnya, ga melebihi batas:)

Blh bun kmrin aku 2 hari mkan jengkol

Boleh tapi jangan banyak" bun

Boleh bund.. Tpi jgn bnyk"

Boleh boleh aja bun

Sewajarnya ajj bun