tanya

Apakah bunda ada yg seperti sy?? Dengan anak over protektif..seperti jatuh cinta yg kedua kali setelah dulu jatuh cinta dgn suami..ceritanya anak sy dibawa mertua menginap bun..tapi kok sy sedih dan hancur yaa rasanya..rumah rasanya sepi tanpa teriakan dr dia..tanpa mainan yg berserakan.. Apakah ada yg perasaannya sm dgn sy? Atau sy yg lebay ya bun?

1 Tanggapan

iyalah, kan biasa dg kita trs jauh dr kita. pasti ad rasa kehilangan