Mood down 😭

28/1 saya pegi klinik scan dalam 4minggu 1hari, ada kantung tapi kecil.. doktor suruh datang balik lagi 3weeks disebabkan berlaku pendarahan, saya ke klinik yg sama harini.. Doktor scan should be 6weeks ++ tapi harini doktor cakap kantung pun taknampak, then buat upt pun -ve 😭 saya mmg berharap sgt 5tahun dah berkahwin 🥹 Kenape ye awalnya ada kantung, lepastu takde pulak? Ibu ibu pernah tak jadi macam saya? #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Meaning awak gugur ke? Saya penah on 4 weeks 6 days, dtg klinik utk dr scan dari bawah, sbb if scan atas x nmpk. On that day, sy mmg gugur sbb dah takde kantung. Dr ckp if sy dtg a day before gugur, mesti sy bleh nampak kantung tu, tp dh trlambat

mgkn juga chemical prgncy..kndgn x jd jd dia turun sndrnya..tp if xde kantung so mgkn xperlu nk cuci..pglmn sy dlu pnh juga gugur yg kluar isi & dnc dan pnh gugur 4w keatas.trs mmg mcm period..so sy berpantang sndr je nk bg sihat rahim..