Normal ke baby 1bulan 2minggu naik ruam macam ni? Yang peliknya naik dimuka je. Badan Xda langsung

8 Balas

ruam panas sis mcm anak sy juga. siap muncul biji2 berair dekat atas kepala...sy just sapu sikit cooling lotion dekat kwsn ruam, lps 2-3 minggu dah beransur reda..smoga dipermudahkan puan☺️

risau jadinya sbb Bila naik ruam ni muka nampak macam bengkak. dah pergi Klinik swasta doc just bagi moisturizer je. tapi tengok macam takde perubahan POn. sedih tengok muka anak macamni

2y ago

sis sapu dekat ruam tu oakai lipstik merah

sapu guna krim Cetaphil. boleh search kat Google. insyaallah berkesan sbb anak sy pn sama ada ruam.

sama dgn ank sy. mejority baby akn ada Ruam yg cmni. sy pkai cream dermapy cpt baik Ruam nye.

Sama mcm my daughter..bila bawak pergi klinik nurse kata tu ruam panas..

Sama la anak sy... 26hari.. ruam panas lama2 akn hilang

nampak macam ruam panas

mcm ruam panas