Your toddler's favourite activity?
Voice your Opinion
Swimming
Outdoor games
Indoor games

1639 responses

25 Replies

Sa nakikita ko sa LO ko, lahat nageenjoy siyang gawin, water(swimming) outdoor( kahit walking lang kami minsan excited siya) indoor(enjoy siya roaming sa loob ng kwarto namin, nageenjoy maglaro at magtingin tingin sa mga books niya.) btw , my LO is 1yr 1mo old palang.🤗

anything that involves running, walking, and making his hands/body move.

Gusto palaging nasa labas at naglalakad, namumulot NG Kung ano ano😁

Outdoor and swim. But she will not feeling well if to long in pool

My toddler prefers indoor games.

Swimming and outdoor activities

Too young for outdoor games.

loves playing in the park

indoor and outdoor game

outdoor and indoor