Sedekah barang baby

Assalamualaikum…..Saya nak sedekahkan barang baby saya kepada sesiapa yang nak. (Stroller, playpan/katil baby boleh lipat, bumboo, tub baby, kerusi letak dalam tub baby, baju baby, tempat panaskan susu, high chair, pagar tangga baby, walker, electric steam sterilizer bottle , etc) ambil je semua barang tu. Alhamdulilah semua barang diatas sudah disedekahkan….jika ada barang lagi saya akan update nanti. lokasi petaling jaya selangor. #sedekahbarangbayi #sedekah

57 Balas

ade ape² lg x sis yg nk diesedekahkn sy 36w tp msih blm lgkap sglanya kbtln suami xbkerje mgkin sbb die kerap gaout bos xpggil kje.. jd smua persiapan blm ready sy pn blur je kli ni..

sis, playpan, stroller , baju baby masih ada tak? saya nak.. baby berat.. stroller saya tak beli lagi huhu ni number phone saya ya https://wasap.my/60108396429/

Waalaikumsalam , jika ada ada boleh tak saya ambil ? kalau masih ada rezeki ni baby first saya InshaAllah

4w ago

sy nak sis utk first baby sy

Saya mengandung 4 bulan , saya bawah umur , family tak mampu nak jaga saya , kalau ada rezeki saya pickup barang baby tu

Alhamdulillah.. semoga dikurniakan kesihatan kekuatan kebahagiaan dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah lagi.. Aamiin

stroller ada lg ke sis ank sye xde stroller lg x larat nk dukung dah

waalaikumsalam…tub baby & kerusi dalam tub masih ada ke? Kalau ada saya nak pick up

Salam sis katil baby ada ke lg ? Sy x dpt beli lg if ada sy berminat sis www.wasap.my/601151432969

hi sis, boleh ws? katil baby boleh lipat tu ada lagi ke? kalau ada petang ni saya pergi ambil

Salam sis, kalau ada brg baby mcm katil baby sy nk boleh? www.wasap.my/601135693603