patica, Malaysia

mama to lil' boo

About patica

for sale:einaqbu buckle onbuhimo baby carrier
Beli 3 bulan. Jarang guna baby taknak duduk sebab jarang ajar. Condition 9/10. Original price rm170.nak jual rm80.boleh nego..cod area kubang kerian kelantan/ by post. Einaqbu Buckle Onbuhimo size Ci
..read
thumb image
Nuchal Transluscency Scan
Saje je tgk post ni lalu tadi. Ibu2 yg first trimester nearby kelana mall boleh usha instagram klinik ni utk scan ada promo
thumb image
VIP Member
🤗
Sharing penggunaan diapers(malam)
Saje nak share buat experiment sendiri. Utk baby pakai size S. Walaupun tukar diapers tengah malam, bangun pagi masih ada jugak kadang2 bocor. Sebelum ni pakai DRYPERS WEE WEE DRY (kalau harga RM29.
..read
VIP Member
Ank sy pkai drypers saiz msa newborn. Masa bertukar ke s drypers balik2 bocor ja. Pet2 bru tukar da naik rashes. Skrg pkai diapex. Dari s smpai saiz m dh pkai. Rm25 70 keping. Bru ok 😅
counting days...EDD 14/7/19
Sape geng dgn sy tapi takda tanda nak bersalin lagi? Ke ada yang dah bersalin?
Alhamdulilah.. Saya Selamat dh bersalin 22hb7 , lewat 3ari.. Setelah berusaha bersalin normal tapi tak berjaya akhirnya terpaksa emergency czer.. Baby keluar je Doc terkejut Baby besar berat 4.36kg b
..more
All the best!!
Hi mommy..dh deliver ke
Wahh....jeles la..xlama ramping da blk..
Selamat bersalin dan berpantang sis..
infant carrier/car seat
Perlu ke beli siap2 sebelum bersalin? Ke tunggu lepas bersalin? Kalau beli berbaloi tak? Sbb ada yg sampai certain age je kena tukar beli lain pulak Boleh suggest brand2 yg berbaloi? Sy duduk tengok2
..read
tunggu lepas bersalin pun ok. berbaloi ke tak tu, depends penggunaan. kalau selalu jalan jauh memang sangat perlu. infant carrier/ car seat memang biasanya muat sampai baby setahun je. pastu kena tuka
..more