Sakit yakmat😭 19 minggu

Ya allah sakit yakmat😭 sakit peha kiri sampai tulang punggung . Kanan takpon . Kiri je sakitt . Nak jalan sakit , nak baringg sakit , nak betulkan kaki bila duduk sakit , seme gerak geri sakitt . Kdg ii nk g toilet tu suh husb papah . Toilet lk jenis cangkung lagi lh siksaa . Allahuu😭😭 normal ke macam tu ? Ade yg pernah kene macam saya tak ? Lau ade , ade tips nk hilangkan sakit ni😭 nak solat lg lh sakit , time nk rukuk , time nak sujud time nk berdiri time nk tahiyat😭😭😭 tolongg bantuuuu#firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

5 Balas

Alhamdulillah sekarang dah semakin better . Sebab walau keadaan sakit saya banyak berjalan . Buat xlayan je sakit tu . Dahh xsakit apa ii dah . Xdan la g therapy sbb doc suh g therapy surat dh ada . Cume misi amik balik surat tu sbb nk dptknn tarikh . Ni dh sihat xyh g la therapyy tu hehe

sama la. lagi-lagi bila dah baring, nak bangun kadang Smpai menangis menahan sakit. tapi saya biasa sakit sebelah kanan je. nurse ckp kena banyak minum susu. tu jela. calcium tak cukup

sis tak try berurut ke? jgn lupa dptkan sample pampers ibu2 , boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

1y ago

Dh berurut tapi hilang sekejap je pastu lpas sejam lebih camtu sakit balikk . Hmm

sy jd mcm ni bila.bnyk duduk sngt.. so sy buat yoga utk pregnancy.. install je apps dia.. cri renggangan yg kuatkn pinggul ke bwh..

Saya mengalami benda yg sama. Pergi berurut tapi cuma lega sekejap. Saya pergi klinik dr bagi ubat tambah calcium.

1y ago

Sayaa doc suruh buat terapi . Minggu dpn . Doc dh kuarkan surat untuk terapi