Prolong jaundis

Xterdaya tengok baby kena kuning naik mendadak. .bukan nya menurun. .tadi kena ambil darah.selasa nnti hantar air kencing baby p lab?. segala petua dah q cuba.. knpa la bacaan kuning baby tak menurun. korang ada petua lg kah yg bole sy cuba? #Baby2mingguGenapHarinie?

12 Balas

Sy darah o, ank darah b.. Hari ke-2 check, ank ada kuning smpai kene tahan wad 2 hari.. Mcm2 jgk try nk suh kuning turun.. Pastu masa raya haji hari tu, sy mkn kambing bakar, esoknye check, kuning dah turun 60 terus.. Masa sy mkn kmbg bakar tu, baby baru 2 minggu..

5y ago

Okay.. Moga baby cepat sihat..