Prolong jaundis

Xterdaya tengok baby kena kuning naik mendadak. .bukan nya menurun. .tadi kena ambil darah.selasa nnti hantar air kencing baby p lab?. segala petua dah q cuba.. knpa la bacaan kuning baby tak menurun. korang ada petua lg kah yg bole sy cuba? #Baby2mingguGenapHarinie?

12 Balas

Keep on bf je mummy.. Anak saya harini day 51 pon still ada kuning. Result darah haritu ok. Jangan ikut tips bagi anak minum apa2 tu..baby hanya boleh minum susu ibu je. Nanti jadi apa2 susah.

5y ago

Baiklah sis.. thanks yaa advice