Prolong jaundis

Xterdaya tengok baby kena kuning naik mendadak. .bukan nya menurun. .tadi kena ambil darah.selasa nnti hantar air kencing baby p lab?. segala petua dah q cuba.. knpa la bacaan kuning baby tak menurun. korang ada petua lg kah yg bole sy cuba? #Baby2mingguGenapHarinie?

12 Balas

Setiap kali mandikan baby, mandikan dengan air rebusan daun belimbing buluh. Kalau baby drh O mmg lambat turun kuning dia.

5y ago

sya blm tau lgi jenis darah bby. tapi kalau ikut darah sya n ddy dia..sya darah b+ husbnd darah B ja