Prolong jaundis

Xterdaya tengok baby kena kuning naik mendadak. .bukan nya menurun. .tadi kena ambil darah.selasa nnti hantar air kencing baby p lab?. segala petua dah q cuba.. knpa la bacaan kuning baby tak menurun. korang ada petua lg kah yg bole sy cuba? #Baby2mingguGenapHarinie?

12 Balas

Kerapkan bf baby je sis.tu je petua.kalau susu kurang,boleh mix susu fm. Jangan ikut petua yg mengarut soh baby Makan itu ini.semua baby Ada jaundice.ada yg lambat turn Dan Ada yg cepat turun kuning.lagi2 kalau ibu darah o. sis ikut nasihat doktor je. Kerap bangunkan baby selang 2 jam tuk menyusu.

5y ago

ok sis...thanks nasihat