xpe ke?

Xelok kan kalau pendam perasaan utk preggy mom ni?cara nak luah hanya dgn menangis..xpe ke kalau menangis utk hilangkan perasaan yg sakit tu?

7 Balas

kdg kita mmg perlu nangis utk lega kan kan. tapi kawal ya sis. kalau kandungan sudah besar and baby sudah blh dgr atau merasai, blh effect baby. taknak mami and baby stress. kalau sy kdg ngis skjp. pastu minta sory dkt baby and bcakap cakap dgn baby. . sis perlu kuat utk baby. baby kalau tahu mami dia kuat msti lagi aktif suka lagi tu 🤭

4y ago

Tu la...saya pun slalu bersembang dgn baby...apa yg saya buat...mst dia bagi respon