❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

Answer is A… good luck 🤞🏻 everyone… very long didn’t win anything ardy 😂

Jawapan A ➡️ XFlip-360 Multifunction 2 Way Stroller Xtra Safety 360 Rotating 😊

Jawapan: A Done follow theAsianparent Malaysia dan Samu Giken Ig: msfrhn Thank you!

Answer : A Semoga ada rezeki anak saya untuk dapat stroller ini. Aaminn.. insyaAllah

jawapan A done follow samugiken dan the asian parent semoga ada rezeki bby sy Aminn

Jawapannya A! Done follow IG theasianparent & samu giken🥰 semoga ada rezeki saya.

Jawapan saya adalah A My ig : nasyvh Semoga ada rezeki bayi saya tk lama akan lahir

jawapan:A DONE FOLLOW SAMU GIKEN SEMOGA ADA REZEKI KAMI.. AMINN2.. INSHAAALLAH..

Jawapan - A Done Follow. My IG : nlaff_ Semoga ada rezeki sy memilikinya ❤️

Jawapannya ialah A Semoga ada rezeki saya untuk anak ke 3 ni. Due 3/2 nanti. Aamiin