IMPORTED CHOCOLATES

WHOLESALE PRICE LIST: 🍫Hershey's Kisses Cookies and Cream - 225Php 🍫Hershey's Kisses Milk Chocolate - 285Php 🍫Toblerone Mini All Flavors - 195/pack 🍫Maltesers - 150/box 🍫Maltesers Bucket - 590Php 🍫M&Ms Maxi - 340Php 🍫KitKat -150/box 🍫Cadbury Bar All Flavors - 145/pc 🍫M&Ms Cookies - 175Php 🍯Skippy Chunky Peanut Butter - 445Php 🍯Skippy Creamy Peanut Butter - 445Php ☕Swiss Miss Dark Choco - 135/box 🧼Dove 6pcs - 265/pack ‼MINIMUM 6PCS EACH CHOCOLATE FOR WHOLESALE‼ 🍫TOBLERONE 100G - 85/pc 1,700/box MINIMUM OF 3 BOXES RETAIL PRICE LIST: 🍫Hershey's Kisses Cookies and Cream - 235Php 🍫Hershey's Kisses Milk Chocolate - 295Php 🍫Toblerone Mini All Flavors - 205/pack 🍫Maltesers - 160/box 🍫Maltesers Bucket - 590Php 🍫M&Ms Maxi - 350Php 🍫KitKat -160/box 🍫Cadbury Bar All Flavors - 155/pc 🍫M&Ms Cookies - 185Php 🍫Toblerone 100g - 95/pc 🍯Skippy Chunky Peanut Butter - 455Php 🍯Skippy Creamy Peanut Butter - 455Php ☕Swiss Miss Dark Choco - 145/box 🧼Dove 6pcs - 285/pack ‼LIMITED STOCKS ONLY‼ ✈✈✈ETA 1ST-2ND WEEK OF NOVEMBER ✔EXPIRY DATES ARE ALREADY IN THE PICTURES✔ 📩SEND ME A DM FOR ORDERS AND INQUIRIES📩

IMPORTED CHOCOLATES
1 Reply

location mo po?

4y ago

lancaster, gen tri po. pwedeng shipping via our own rider, grab, speedy, lalamove, jrs, lbc, dhl.